Sistemske usluge

 

Svaki posao lakše je obavljati kad imate dobru i pouzdanu tehničku podršku,  kad možete računati s tim da računala rade besprijekorno i kad u svakom trenutku imate pravu osobu koja može riješiti vaš problem. Upravo to nudimo – stručnu podršku udaljenu jedan telefonski poziv. 

 

Možemo vam ponuditi pregled trenutnog stanja, savjetovanje o mogućnosti poboljšanja kvalitete IT sustava, projektiranje i izradu IT infrastrukture, održavanje i prodaju IT opreme te sistemsku integraciju i konsolidaciju - sve na jednom mjestu!

 

Svjesni smo da ne postoji univerzalno rješenje koje je moguće primijeniti u svim situacijama, tako da svakom slučaju pristupamo posebno. Usporedo s rješenjima temeljenim na korištenju Microsoft tehnologija nudimo vam i rješenja temeljena na drugim tehnologijama poput Linux i Mac operacijskih sustava i servisa. Prateći trendove u IT industriji i sve veći udio virtualizacije u IT sustavima možemo vam omogućiti optimalno korištenje vaših resursa kroz neku od virtualizacijskih platformi kao što su Xen, Hyper-V ili ESXi.


Ovisno o vašim potrebama možemo vam ponuditi prilagođena rješenja u žičnom i bežičnom (WiFi) mrežnom segmentu počevši od jednostavnih SOHO rješenja do kompleksnih rješenja koja uključuju VPN povezivanja nekoliko lokacija, „Captive Portal“ funkcionalnost, filtraciju mrežnog prometa na višim slojevima OSI modela…


Uz ponudu softwarea koji sami izrađujemo, nudimo Vam i software drugih svjetski poznatih proizvođača.


Slobodno nam se obratite s eventualnim dodatnim upitima!