SMS nagradna igra 

Ožujsko i Konzum
10 svi

Žuju u Konzumu kupuj i u Rusiju otputuj!

PT je operator SMS nagradne igre koju organiziraju Žuja i Konzum. Sudjelovati u nagradnoj igri može se na sljedeći način:

  1. Kupiti minimalno 1l piva iz Ožujsko obitelji u Konzum trgovinama
  2. Prijaviti se s brojem računa na web stranici nagradne.ozujsko.com ili ga poslati putem SMS-a: KONZUM, broj računa, ime, prezime i adresa te pošalji na broj 60478 (2,40 kn/SMS). Obavezno sačuvati račun!
  3. Pričekati 3 x veliko tjedno izvlačenje

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa iz različitih Konzum tgovina, ali ne može sudjelovati više puta s istim brojem računa. Poruka poslana na navedeni SMS broj bit će uvijek naplaćena, čak i u slučaju slanja SMS poruke bez navedenih potrebnih podataka za prijavu ili u slučaju slanja SMS poruke koja sadrži broj računa, s kojim je već prethodno napravljena prijava bilo preko web stranice, bilo SMS porukom. U svakom slučaju, bilo da je prijava uspješna ili neuspješna iz nekog razloga, korisnik uvijek treba dobiti odgovor u obliku SMS poruke. Za bilo kakva pitanja i nejasnoće u pogledu funkcioniranja SMS usluge, možete nam se obratiti na broj 01/6005-607.

 

Sve o uvjetima nagradne igre, trajanju, kolima i nagradnom fondu može se pronaći na nagradne.ozujsko.com.

SMS Nagradna igra 

Ožujsko i Lidl
6 svi

Žuja i Lidl vode te u Rusiju na svjetsko prvenstvo

IPT je operator SMS nagradne igre koju organiziraju Žuja i Lidl. Sudjelovati u nagradnoj igri može se na sljedeći način:

  1. Kupiti minimalno 1l piva iz Ožujsko obitelji u Lidl trgovinama
  2. Prijaviti se s brojem računa na web stranici nagradne.ozujsko.com ili ga poslati putem SMS-a: LIDL, broj računa, ime, prezime i adresa te pošalji na broj 60050 (2,40 kn/SMS). Obavezno sačuvati račun!
  3. Pričekati 3 x veliko tjedno izvlačenje

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa iz različitih Lidl tgovina, ali ne može sudjelovati više puta s istim brojem računa. Poruka poslana na navedeni SMS broj bit će uvijek naplaćena, čak i u slučaju slanja SMS poruke bez navedenih potrebnih podataka za prijavu ili u slučaju slanja SMS poruke koja sadrži broj računa, s kojim je već prethodno napravljena prijava bilo preko web stranice, bilo SMS porukom. U svakom slučaju, bilo da je prijava uspješna ili neuspješna iz nekog razloga, korisnik uvijek treba dobiti odgovor u obliku SMS poruke. Za bilo kakva pitanja i nejasnoće u pogledu funkcioniranja SMS usluge, možete nam se obratiti na broj 01/6005-607.

 

Sve o uvjetima nagradne igre, trajanju, kolima i nagradnom fondu može se pronaći na nagradne.ozujsko.com.

 

Otvoreno radno mjesto: full stack .NET developer 

11 srp Categories: Development

TRAŽI SE: FULL STACK .NET DEVELOPER!!!

 

IPT ima kontinuirano otvoren natječaj za radno mjesto programera

Opis posla: Projektiranje/dizajniranje/modeliranje softvera.

Projekti ili grupe projekata iz portfolia IPT-a na kojima će novi djelatnik raditi:

- sustav za brokersko poslovanje i online trgovanje
- sustav za podršku procesima u organizaciji i naplati parkiranja
- web POS/ERP aplikacija i web servis za fiskalizaciju
- izrada i prilagodba specijalnih web stranica i sustava

- mobilne aplikacije (Cordova => Android, iOS)

Uvjeti:

Kod kandidata za ovo radno mjesto potrebna je želja, motivacija i sposobnost učenja i ovladavanja poslovnim procesima, koje se koriste u našim projektima. Jako nam je važno da novi kolega bude komunikativan, te sklon timskom radu, ali jednako tako i samostalno produktivan u području svojih aktivnosti.

 

Potrebna znanja i vještine:
- dubinsko poznavanje .NET frameworka i C# jezika
- odlično poznavanje relacijskih baza podataka (MSSQL) i EF ORM-a
- odlične razvojne sposobnosti izrade ASP.NET/WebAPI (MVC) 
- odlično poznavanje JavaScript/TypeScript-a 
- dobro razumijevanje design principa (SOLID, DI, Singleton..)
- engleski jezik u pismu i govoru

Poželjno, ali nikako ne i presudno:
- poznavanje JavaScript/CSS library-a Knockout.js, RequireJS, Bootstrap, jQuery
- poznavanje koncepta izrade cross-platform Cordova mobilnih aplikacija
- poznavanje Node.js

Novi kolega potecijalno brzo može postati voditelj malog tima programera, a s vremenom postoji mogućnost dobivanja partnerskog statusa i stjecanja suvlasničkog udjela u IPT-u.

FINA - Info šasija 

11 tra

Financijska agencija FINA u suradnji s IPT-om pruža uslugu, pod nazivom FINA Info šasija. Riječ je o usluzi koja omogućava primanje informacija, u realnom vremenu, o eventulanom upisu motornog vozila u tzv. Upisnik založnih prava tj. o eventualnom stanju založenosti motornog vozila - 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini.

 

Ovo je idealno ukoliko kupujete motorno vozilo i želite provjeriti da li je isto pod eventualnom hipotekom.

Da biste to učinili jednostavno pošaljite SMS poruku s ključnom riječi SAS nakon koje slijedi broj šasije vozila za kojeg želite provjeriti stanje upisa u Upisnik (npr. SAS WBC1D1208FE397795) na broj 818058, cijena informacije o statusu iznosi 12,50 kn (PDV uključen).

Stranica 3 od 8 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>